-
-
-
-
-

Login

Kom je koken in onze kinderkeuken? 

We organiseren kook workshops voor kinderen vanaf 4 jaar. In overleg met ouders en op basis van de leeftijd van de kinderen bepalen we wat de inhoud van de workshop wordt. Alles wat we maken, eten we ook zelf op. Wij hebben een feestruimte zodat het feestje van A tot Z verzorgd wordt.   

Tijdens het kookfeestje gaan de kinderen zelf aan de slag in onze kinderkeuken met werkbanken op kind hoogte. Het feestje zal ongeveer 2 tot 2,5 uur duren (exclusief na-spelen in de tuin) voor €22,50 per kind. Na afloop onvangen alle deelnemertjes een kookdiploma. Tot slot mogen ze nog even heerlijk na-spelen in onze tuin of op de trampoline. 

Wat kun je verwachten?
We ontvangen jullie graag in ons souterrain waar we liedjes zingen voor de jarige, de cadeautjes uitpakken en de jarige ontvangt een klein presentje van BART. Alle deelnemertjes ontvangen een kookschort en een eigen koksmuts welke ze voor het koken en/of tijdens het koken kunnen versieren. Dan is het tijd om in de keuken aan de slag te gaan. Opties: 

Kids High-tea
Verschillende koude en warme hapjes door de kinderen zelf gemaakt in onze kinderkeuken. Zoet of hartig, er is voor ieder wat wils! Na het bakken gaan we samen aan tafel, waar jullie heerlijk gaan smullen onder het genot van een kopje thee of wat limonade.

Crazy Chocolate
Zelf bonbons leren maken? Bij BART gaan we als echte chocolatiers aan de slag. We smullen van het lekkers, maar jullie nemen natuurlijk ook een aantal bonbons mee naar huis in jullie zelfgebouwde en versierde bonbondoosjes.

Wafel en donutfestijn
Tijdens dit kookfeestje gaan we donuts en wafels bakken en versieren. Of je nu gaat voor een klassieke donut met suiker of aan de slag gaat met sprinkles en glazuur in allerlei kleuren op de wafel, lekker wordt het sowieso!

Italian Party
Is een Italiaanse pasta jouw lievelingseten? Bij BART leer je om je eigen pasta te maken met een pastamachine. Daarnaast maken we samen een heerlijke pastasaus met gehaktballetjes. Buon Appetito!

Enthousiast geworden en wil je een kookfeestje bij ons vieren? Neem dan snel contact met ons op via het onderstaande formulier. 

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen