-
-
-
-
-

Login

Nieuws van de groepen (maand sept 2017)


Groep Elsa:
De vakantieperiode is weer voorbij en iedereen is weer opgeladen. De kinderen genieten nu nog van het mooie weer, we spelen veel buiten. Buiten liggen er al veel eikels die door de kinderen druk geraapt worden, waarschijnlijk zijn er heel wat kinderen thuis gekomen met hun broekzakken vol.

Als wij buitenspelen einde van de dag kan er door de ouders gebruik worden gemaakt van de brandtrap om even snel de spulletjes van het kind te pakken. We hebben een nieuwe collega Daphne. Daphne zal op groep Duuk en op Elsa gaan werken, welkom Daphne! Wij hebben nog een nieuw gezicht Askelie. Askelie zal op de maandag, dinsdag en woensdag stage lopen bij ons op de groep, welkom Askelie! 

Groep Elsa heeft veel zomerse activiteiten gedaan, spelen met water in de watertafel, de octopus sproeier is ook regelmatig aan geweest. Maar spelen in de zandbak en rondjes fietsen blijft ook leuk! Spelen met het grote parachute doek vinden de kinderen geweldig, als het doek omhoog gaat rennen de kinderen er snel onderdoor. 


Groep Anna:
We gaan al bijna de maand september in, wat gaat het toch snel. Vele zijn alweer terug van vakantie, en sommige mogen nog.
Ook hebben we weer een aantal nieuwe gezichtjes op de groep : hallo Mellany en Lasse, wat leuk dat jullie bij ons komen spelen !

Over een aantal weekjes dan komen Lori en Davy bij ons koekeloeren. Jaa we krijgen weer een boel kleintjes er bij

Hiep hiep hoera !
Voor Timo, want die is 1 jaar geworden en dat hebben we goed gevierd.

  

Activiteiten :
Onze activiteiten verschillen per dag. De ene keer doen we een grote activiteit en de andere keer een wat kleinere. Wat wel heel erg opvalt is dat de activiteiten met muziek bij ieder kind favoriet is. Lekker dansen en gek doen op muziek en de allerkleinste doen ook lekker mee. Ook gaan we natuurlijk lekker naar buiten als het goed weer. We hebben wat regendagen gehad afgelopen weken, maar nu word het weer ietsjes beter. Wat een frisse neus halen is ook erg belangrijk !
 

Groep Olaf:
Ondanks de vele dagen met regen hebben wij deze zomer nog heel veel buiten kunnen spelen met z'n allen. Tussen de buien door hebben wij spelletjes gedaan, ijsjes gemaakt en op de groep geknutseld. Evelyn, Lisa, Dax, Foss en Sanaa welkom bij Groep Olaf.
Wij hebben afscheid genomen van Hanna en Sam, veel plezier bij Duuk!

Stephanie is onze nieuwe leidster en Rochelle is onze stagiaire op maandag en dinsdag.

     
    

Groep Duuk:
Na twee weken opruimen, klussen en inrichten is groep Duuk af! Wat is het prachtig geworden!! 

De kinderen ontdekken de nieuwe groep, het speelgoed en maken zelfs al nieuwe vriendjes! 
Ook in de tuin wordt er twee keer per dag op ontdekkingstocht gegaan! We hebben zelfs op de warme dagen met water gespeeld. Ook het parachutekleed valt in de smaak! 

 


Groep Sven:
Hallo allemaal! 
Zo, de zomervakantie zit er alweer bijna op! Wat hebben wij een fijne zomer gehad op groep Sven. Samen met Uk en Puk hebben we knutselwerkjes gemaakt speciaal voor de zomer en gebaren geleerd die bij de zomer horen. Dit zijn bijvoorbeeld de gebaren voor strand, zon, zwemmen, ijs en tent. Bij de foto’s hebben wij hier een voorbeeldje van! 
Om de twee weken hebben wij op muziektherapie van de muziekjuf. Dit hebben wij nu twee keer gehad. Hierbij zingen we liedjes, bespelen we instrumenten en gebruiken we soms zelfs water en een bellenblaas voor bij de liedjes. Wat doen de kindjes goed mee zeg! 
Wij hebben een nieuw kindje op groep Sven! Zij heet Noa en komt vanaf nu gezellig bij ons spelen, leuk dat je er bent Noa! Helaas hebben wij deze zomervakantie ook afscheid moeten nemen van Samuel en Amir, zij gaan nu naar school toe. Wij wensen jullie heel veel succes en leerplezier! 
De komende tijd gaan we nog even extra genieten van het mooie zomerweer in de grote tuin! Wij hopen dat jullie ook allemaal een fijne zomervakantie hebben gehad.  Groep Kris:
Er zijn alweer twee maanden voorbij en in die twee maanden is er veel gebeurd op groep Kris. Er zijn een aantal jarigen geweest, er zijn nieuwe vriendjes bij gekomen en er is een nieuwe collega bijgekomen.

Anneke is onze nieuwe collega, ondertussen al weer een maandje bij ons aan het werk. Gezellig hoor!

Er zijn ook een hoop nieuwe vriendjes bij ons komen spelen. We willen Wiebe, Bowien en Pepijn welkom heten op groep Kris. Zij zijn nu de kleinste van de groep. We zijn nu echt een babygroep van 0-2 jaar aan het worden. We hebben namelijk ook echte dreumesen op de groep, die sinds een aantal weekjes lopend de groep aan het ontdekken zijn. Dat is toch wel weer een andere ervaring dan kruipend.

Nu we ook meer lopers hebben, gaan we elke dag met een grote groep naar buiten om buiten in de tuin te spelen samen met de peuters. Daar komen we ook broers en zussen tegen. Dat is gezellig!

We hebben de afgelopen maanden ook weer een aantal jarigen gehad. Hiephiephoera voor Madelene en Daan! Ze zijn 1 jaar geworden!

    

Dol enthousiast zijn ze als we jassen en schoenen aan gaan trekken! Natuurlijk blijven we met de kinderen die nog niet lopen naar het babybalkon gaan!

Natuurlijk hebben we ook leuke activiteiten gedaan en daar hebben we een mooie fotoreportage van gemaakt, veel kijk plezier!

     

    

Groetjes,

Anneke, Shelley en Karen

 

Groep Koen
Hoi, ik ben Hanke en samen met Richelle draai ik de 3+ groep (Koen). Wij zorgen voor uitdagende activiteiten ... Lees verder
Hanke Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen