-
-
-
-
-

Login

Ruildagen spelregels

Via het Flexweb Ouderportaal kun je een ruildag aanvragen. Je kunt hier inloggen. Als je nog niet eerder gebruikt hebt gemaakt van het Ouderportaal, kun je bij ons een account aanvragen. Je ontvangt dan een link om voor de eerste maal in te loggen. 

We gaan flexibel om met ruilen, maar met ca. 500 kinderen op onze kinderdagverblijven kiezen we ervoor bepaalde afspraken te hanteren. Zo houden we het beheersbaar en maken we geen fouten.

Als je de garantie wilt dat ruilen altijd kan, bijvoorbeeld als je steeds op wisselende tijden wilt en / of moet werken, dan kun je het beste kiezen voor een flexibel contract ofwel flexibele opvang per uur. Je betaalt dan alleen de uren die je effectief gebruikt. Als je deze garantie niet nodig vindt, en kosten wilt besparen, vraag je af en toe een ruildag aan en accepteer je dat ruilen alleen kan als de groep die ruimte heeft. Feestdagen ruilen we niet, we betalen onze lasten op zo'n dag gewoon door net als ouders doorbetaald krijgen op een feestdag. We zien het dus niet als een verlies. Vakantiedagen mogen wel geruild worden. Wil je zekerheid dat geen enkele vakantiedag verspild wordt? Dan hebben we het 47 weken contract voor je! 

Dit zijn onze randvoorwaarden voor het verwerken van ruildagen:

- Ruil altijd tenminste 24 uur voor je kind afwezig is. Niet opgegeven afwezigheid door onverwachte ziekte of vakantie, kan niet worden geruild.
- Ruildagen kunnen in de wacht gezet worden als nog niet alle opgaves van flexibele kindjes binnen zijn. We vragen u dan even geduld. 
- Ruilen tussen kinderen onderling is niet mogelijk.
- Je kunt alleen hele producten ruilen. Dus als je hele dagopvang hebt op dinsdag, kun je daarvan niet de ochtend inruilen voor een andere ochtend. Of 3 korte BSO dagen voor 1 lange dag.
- Als een ruiling administratief niet verwerkt kan worden, om welke reden dan ook, dan vragen wij daarvoor uw begrip.
- Heeft u het gevoel benadeeld te worden, omdat enkele ruilingen niet mogelijk zijn? Overweeg dan een andere contractvorm. 

Wij rekenen graag voor u uit en denken met u mee of een andere contractvorm beter bij uw situatie past. Laat het ons gerust weten als u twijfelt. 

 

 

Groep Raaf
Mijn naam is Chantal, en op groep Raaf vangen we kinderen op in de leeftijd van ca. 1,5 tot 4 jaar. Lees verder
Chantal Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen