-
-
-
-
-

Login

Referenties van ouders

Sya Langendoen: "Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de leidsters. Het is iets wat je niet zo makkelijk kunt benoemen in een functieprofiel. Maar het heeft te maken met echte warmte, liefde en toewijding. Dat straalt er bij jullie vanaf en je voelt het meer dan dat je het ziet nog. Mijn kind laat ik graag bij jullie omdat ik weet dat jullie goed voor haar zorgen. En dat is niet alleen lief zijn natuurlijk. Gewoon goed."

Marlous van Irsen: "Ik ben echt ontzettend blij dat mijn zoontje Stijn Schutte (groep Guusje) op jullie kinderdagverblijf zit. Ten eerste omdat ik merk dat Stijn het heel erg naar zijn zin heeft en ten tweede: de ‘extra's’ die jullie aanbieden: flexibele uren (wat voor ons ideaal is), het educatieve programma (ben naam vergeten, maar ik merk dat hij daar heel veel van leert). En ik merk ook dat hij qua taal en goede manieren veel van de crèche meekrijgt. Ik ben dus zeer enthousiast over dit KDV. Ik raad het ook aan iedereen aan. En het valt me op dat veel van mijn vrienden/kennissen met kinderen niet op de hoogte zijn van jullie flexibele uren en mogelijkheden, terwijl veel mensen dat wel fijn zouden vinden om te hebben. Hoe meer ik vertel over de flexibele uren, hoe meer me opvalt dat het best iets is wat nog niet op veel crèches wordt toegepast. Groet van een blije moeder!"

Eva Berkely: "Jullie zijn goed en leuk bezig met alle activiteiten, opknapbeurt tuin, deskundigheidsbevordering van leidsters etc. Hartelijk dank voor de inzet (en communicatie daarover) om Vriendjes steeds te blijven verbeteren!"

Jessica Heeman: "Ik wil graag zeggen dat ik heel erg blij ben met de opvang die jullie Yara bieden. De sfeer, stabiliteit van leiding en zorg van Vriendjes vind ik geweldig en ik laat Yara telkens weer met een gerust hart bij jullie achter. Ik maak met liefde reclame voor Vriendjes".

Groep Finn
Hoi, mijn naam is Wilma. Ik werkte eerst in Utrecht op een peutergroep, maar mijn hart ligt bij de 3+ kinderen. Lees verder
Wilma Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen