-
-
-
-
-

Login

Oudercommissies

Bij Vriendjes heeft elke locatie een eigen oudercommissie. Daarin nemen betrokken ouders zitting. De commissie is erop gericht om als brug te dienen tussen de ouders van de kinderen bij Vriendjes en de directie. Minimaal vier keer per jaar wordt er door de oudercommissies en de directie van Vriendjes vergaderd. Hierbij wordt aandacht besteed aan lopende zaken, personele bezetting, nieuwe ontwikkelingen, tarieven en vragen van ouders.

Wil je iets inbrengen op de vergadering van de oudercommissie of heb je een vraag, aarzel dan niet om een mail te sturen. Op de vestiging hangt op het ouderbord altijd een contactpersoon met emailadres. Als je het niet kunt vinden, kan onze locatiemanager je in contact brengen met iemand van de OC. 

De Oudercommissie van De Bilt stelt zich graag aan je voor:  

Zij zijn nog bezig een tekstje te maken, welke hier binnenkort verschijnt. 

De Oudercommissie van Utrecht (KDV en BSO) stelt zich graag aan je voor: 

 

Karin Schoonenberg
Getrouwd met Martijn. Samen hebben we drie dochters: Anna, Noor en Emmelie die alle drie bij Vriendjes zitten op BSO en KDV.
Ik ben oncologieverpleegkundige in het UMC Utrecht op de afdeling hoofd-hals chirurgie.
Ik zit in de oudercommissie om mee te denken, te helpen, te organiseren van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Maar ook om de kwaliteit van de zorg hoog te houden door kritisch om mij heen te blijven kijken. Ook door de beleidsstukken door te nemen en van eventuele vragen of kritische noten te voorzien. Als u ideeën heeft op welk vlak dan ook; wij horen het graag bij de oudercommissie!

Joëlle Hoebert
Getrouwd met Jos. Wij hebben twee kinderen. Sofia zit op groep Sammie en Daniel op groep Teun.  Ik ben werkzaam als onderzoeker aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu op het gebied van geneesmiddelen en beleid. Ik ben in de oudercommissie gegaan doordat ik erg enthousiast ben over Vriendjes en op deze manier betrokken kan zijn bij (de toekomst van) Vriendjes waar alle kindjes zich thuis kunnen voelen!

Jeffrey van der Teems
Samenwonend met Eline. Wij hebben één dochter Wieke geboren op 18 oktober 2011, zij zit in groep Keesje een verticale groep voor de leeftijd 0 tot 4 jaar. Ik ben accountmanager bij het ICT-bedrijf DBA.nl in Nieuwegein. Ik zit in de oudercommissie omdat ik zeer enthousiast ben over Vriendjes en alle activiteiten die zij doen en hoe de bedrijfsvoering is. Ik lever graag input bij plannen en activiteiten en hoe dit naar een nog hoger plan getrokken kan worden.

Gwendolyn Loois
Samenwonend met Niels en met hem ouders van Veerle (maart 2010), Elin (november 2011) en Hidde (februari 2014). Alledrie de kinderen zijn hun 'KDV-carrière' gestart op groep Teun. Erg bijzonder om zo weinig verloop in personeel te zien waardoor ook nu weer dezelfde vertrouwde gezichten de zorg hier op zich nemen. Het voelt als thuiskomen voor de kinderen die drie dagen in de week bij Vriendjes te vinden zijn.
Zelf vier dagen in de week werkzaam als Investment Manager bij een investeringsmaatschappij. Ik denk bij Vriendjes graag mee over de toekomst en het beleid. Continuïteit en een persoonlijke, huiselijke sfeer vind ik hierbij erg belangrijk. Uiteraard sta ik ook regelmatig paraat bij de leuke activiteiten die georganiseerd worden.
Na bijna vier jaar in de oudercommissies van het KDV te hebben gezeten is het nu tijd voor de BSO, een mooie uitdaging!

Janneke Sterk
Ik woon samen met Wouter en samen hebben wij 2 kinderen. Mats (december 2010) in groep Guusje en Jette (februari 2013) in groep Roos. Het is fijn om te zien hoe snel de kinderen gewend waren aan het KDV, het is voor hen een soort tweede thuis geworden.
Ik werk 4 dagen als manager op de afdeling Revalidatie, Verplegingswetenschap en Sport van het UMC Utrecht. Ik ben in de oudercommissie gegaan omdat ik het belangrijk vind dat er bij het maken van beleid en toekomstplannen inspraak is vanuit de ouders. Maar als er handjes nodig zijn bij een van de vele activiteiten dan ben ik ook zeker van de partij.

Charlotte Apell
Getrouwd met Jeroen. We hebben twee kindjes. Rosalie op de BSO en Marijn op het KDV. Ik ben leerkracht van een groep 7 op een school in IJsselstein. Ik ben in de oudercommissie gegaan omdat ik door mijn werk weet hoe belangrijk het is om een goede, enthousiaste ouderraad te hebben. Samen met de directie activiteiten organiseren, meedenken over de toekomst en de lopende zaken blijven volgen. Nu heb ik het geluk dat op de school waar ik werk een hele goede ouderraad zit met veel goede ideeën die ik ook weer mee kan nemen voor de kindjes van Vriendjes, zodat ze allemaal kunnen genieten van een heerlijke tijd bij en met Vriendjes.

Frans Lathouwers
Samenwonend met Renske. Wij hebben twee kinderen; Fenne van 4 jaar en Tijmen van 1 jaar. Fenne heeft bijna 4 jaar op groep Keesje gezeten en gaat nu naar school. Twee dagen per week gaat ze naar de BSO van Vriendjes. Tijmen zit nu 9 maanden op groep Keesje. Ik ben consultant bij Equens SE, verwerker van betalingen.
Ik heb hele goede ervaringen met KVD Vriendjes. Nu Fenne doorstroomt naar de nieuwe BSO, vind ik het prettig om mee te kunnen denken over de organisatie daarvan en om activiteiten te organiseren ten behoeve van de BSO. Daarnaast vind ik het fijn om de ouders van de BSO kinderen te mogen vertegenwoordigen.

Kim Mutsaers
Moeder van Luca (BSO) en Sanne (groep Teun). Ik zit in de oudercommissie om creatief (en actief) mee te kunnen denken/doen bij eventuele evenementen, verbeteringen en groei van het leukste kinderdagverblijf van Utrecht. Het is leuk en nuttig om een schakel te zijn tussen directie, medewerkers en ouders om mee te denken en/of advies te geven, dat geeft een betrokken gevoel!!

Groep Annika
Hallo, ik ben Hanane en op groep Annika werk ik samen met Kirsten. Groep Annika is een kleine babygroep. Lees verder
Hanane Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen