-
-
-
-
-

Login

Onze eerste locatie: Utrecht!

In Utrecht aan de Koningsweg openden wij op 1 maart 2010 onze eerste locatie. We zullen hier altijd trots op blijven! De Koningsweg kent u van de Intratuin, van het Fort, en van de bomen langs de laan. Aan de voorkant lijkt het een relatief klein pand. Aan de achterkant beseft u dat u gefopt bent: maar liefst 7 ruime groepen zitten in het pand, en ook hebben we een mooie natuurlijke tuin van ruim 400m2. 

U wordt in Utrecht ontvangen door onze manager Simone van der Maas. Ouders kunnen kiezen voor een horizontale of een verticale groep. Elke groep heeft de naam van een kind, een 'vriendje'. Ook het PLUS concept vindt haar oorsprong in Utrecht. Op groep Fleur bieden we opvang voor kinderen met en zonder een speciale hulpvraag. Eventueel benodigde medische zorg en therapie kan op de groep plaatsvinden. U zult zien als u langskomt dat het fantastisch is hoe kinderen rekening met elkaar leren houden en van elkaar leren!

Een voordeel voor ouders is dat de BSO op een steenworp afstand gehuisvest is. U kunt dus kiezen voor een doorgaande lijn. De leidsters van de BSO zijn ook verantwoordelijk voor de 3+ groep op het dagverblijf. Kinderen die net naar school gaan, ontmoeten na schooltijd een vertrouwde plek met bekende gezichten. 

Kom gerust eens langs in Utrecht. We leiden u graag een keertje rond. 

Groep Koen
Hoi, ik ben Hanke en samen met Richelle draai ik de 3+ groep (Koen). Wij zorgen voor uitdagende activiteiten ... Lees verder
Hanke Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen