-
-
-
-
-

Login

't Bruggetje: dagopvang en Peuterbelevingsschool

In Maartensdijk staat Annemiek Witte klaar om u wegwijs te maken. We bieden op deze locatie (voorheen de peuterspeelzaal) zowel dagopvang van 0 tot 4 jaar in een verticale groep, als specifieke opvang voor peuters in onze Peuterbelevingsschool.

'Zelf doen!'
Hoe vaak heeft u vandaag deze uitspraak al gehoord? Grote kans dat uw peuter toe is aan de Peuterbelevingsschool. Samen met leeftijdsgenoten spelen, leren, ontdekken, zingen en bovenal beleven. 't Bruggetje is al sinds 1973 een begrip in Maartensdijk, en hoort sinds kort bij Vriendjes. We stimuleren de ontwikkeling van uw peuter door samen van alles te ondernemen. We gaan op avontuur en leren spelenderwijs over bijvoorbeeld de brandweer, de natuur en de seizoenen. Binnen ieder thema wordt gespeeld, gepraat, gelezen, bewogen, gezongen en geknutseld. We horen, gebruiken, ‘voelen’ en ‘proeven’ taal. Onderweg beantwoorden we alle vragen van uw leergierige peuter. De Peuterbelevingsschool is alle dagen open van 8.30 tot 12.00 uur. Meer informatie vindt u hier

Heeft u meer opvang nodig?
Voor zowel peuters als baby's is op de locatie in Maartensdijk ook ruimere opvang mogelijk, namelijk tussen 7.30 en 18.30 uur. Zoals u van Vriendjes gewend bent, kunt u binnen deze openingstijden allerlei keuzen maken. Denk aan verkorte opvang, halve dagen, opvang binnen de schooltijden, opvang om de week of geheel flexibele opvang. Wilt u een informatiebulletin ontvangen? Klik op deze link. 

Kom gerust eens langs bij Vriendjes in Maartensdijk. Als specialist op het gebied van spelenderwijs leren, zult u verrast zijn over de kwaliteit op deze locatie!

Groep Roos
Hallo, ik ben Dayenne. Samen met Joy, Mignon en Angelique zorg ik voor de allerkleinsten bij Roos... Lees verder
Dayenne Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen