-
-
-
-
-

Login

Nieuw: Groen Kinderdagverblijf in Houten

In Houten wordt u, op de Beekmos 3, welkom geheten door onze locatiemanager Merel Dijkman. Deze locatie onderscheidt zich als Groen Kinderdagverblijf. Met een mooie en heel grote natuurspeeltuin, zo veel mogelijk biologische voeding en dieren op het kinderdagverblijf laten we de kinderen kennis maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Wat we allemaal doen? Beestjes kijken, moddersoep maken, knutselen met gevonden materialen, microscopisch kleine deeltjes bekijken, stenen zoeken, wandelen in het park en eigen groenten kweken. We leren zuinig te zijn op de natuur! 

Klik  hier voor een virtuele rondleiding. 

In Houten hebben we op het moment 1 babygroep, 2 peutergroepen en een verticale groep. Er is ruimte voor nieuwe kinderen. Op deze locatie zijn ook kinderen met een bijzondere zorgvraag welkom. Bijvoorbeeld als zij een ontwikkelingsachterstand hebben, (fysio)therapie of logopedie nodig is voor hun ontwikkeling, of als medische zorg nodig is. Meer informatie over het PLUS groep concept vindt u hier.

Kom eens langs bij Vriendjes Houten! Ook hier bieden we uiteraard flexibele kinderopvang aan. Op woensdag en vrijdag hebben wij qua tarief een bodemprijs voor ouders, vraag hier gerust naar....

Groep Roos
Hallo, ik ben Dayenne. Samen met Joy, Mignon en Angelique zorg ik voor de allerkleinsten bij Roos... Lees verder
Dayenne Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen