-
-
-
-
-

Login

Gesubsidieerde peuteropvang

Dankzij demissionair minister Asscher krijgen ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag toch de mogelijkheid om peuteropvang af te nemen. Asscher heeft zich hard gemaakt voor het recht op kinderopvang voor álle kinderen. Zodat zij leren samenspelen met leeftijdsgenootjes en zich goed kunnen voorbereiden op de basisschool. Per gemeente is geld beschikbaar om ouders subsidie te verlenen. Deze subsidie komt in de plaats van kinderopvangtoeslag. Ouders mogen 2 ochtenden per week gebruik maken van deze peuteropvang. 

Bij Vriendjes bieden we de gesubsidieerde peuteropvang aan op alle dagen van 8.30 tot 12.00 uur. Ouders kunnen kiezen, welke 2 ochtenden zij zullen gebruiken. De peuteropvang plaatsen zijn beschikbaar op enkele van onze vestigingen, zo lang de subsidieregeling loopt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze planning op 030-2513379 (optie 1). 

 

Groep Elsa
Hoi, ik ben Michelle. Al een tijdje ben ik leidster op de 3+ en ik vind het fantastisch kinderen voor te bereiden op school. Lees verder
Michelle Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen