-
-
-
-
-

Login

Dagopvang

U zult straks uw dierbaarste bezit bij ons brengen en dat realiseren wij ons maar al te goed. Om de zorg van uw kind met anderen te kunnen delen is vooral vertrouwen nodig. Graag laten wij u kennismaken met kinderopvang Vriendjes.

Vriendjes is in maart 2010 opgericht door Jacob van Goor en Judith Mariën. Zij waren studievrienden op de Universiteit Utrecht, waar zij Algemene Sociale Wetenschappen studeerden. Toen zij (afzonderlijk van elkaar) kinderen kregen, merkten zij dat er bij kinderdagverblijven nog veel verbeterd zou kunnen worden. Zij vonden het met name belangrijk dat ouders gehoord worden. Want ouders komen vaak met goede ideeën voor verbeteringen. Zodat de kinderopvang beter aansluit op de situatie thuis of op het werkende leven van de ouders. De wat starre grote opvangketens waren niet gewend aan een flexibele en open opstelling.

Samen met onze ca. 100 pedagogisch medewerkers vinden wij het een uitdaging om van Vriendjes een warme, gezellige plek voor kinderen te maken.  

Onze missie is dat...

ouders een gerust gevoel hebben als zij gaan werken. Wij ontzorgen ouders zo veel mogelijk. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Vriendendiensten.

 

 

Groep Anna
Hallo ik ben Meggy. Ik werk in Zeist op babygroep Anna, samen met mijn collega's Saskia en Karin. Lees verder
Meggy Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen