-
-
-
-
-

Login

Ambitieuze assistent locatiemanager (24 - 32 uur)

Voor een nieuw op te starten locatie zijn wij op zoek naar een assistent locatiemanager met ambitie. Een aantal jaren aantoonbare ervaring in de kinderopvang als (assistent) leidinggevende is een must. Maar belangrijker nog vinden wij je persoonlijke drive om iets moois op te bouwen! 

Je bent als assistent samen met de locatiemanager verantwoordelijk voor een geheel nieuwe vestiging die je helemaal vanaf het begin kunt helpen vormgeven en opstarten. Op deze locatie komt ruimte voor 6 kinderopvang groepen en 2 BSO groepen. De opening wordt op 1 maart 2024 verwacht, maar liever hebben we dat je al iets eerder start. Je zult de eerste maanden vooral druk zijn met het aanwerven van collega's, het geven van rondleidingen aan ouders, informatie verstrekken, het inrichten van de groepen en het regelen van allerlei zaken die geregeld moeten worden voor we open kunnen.

Wij verwachten een spontane, actieve assistent locatiemanager, die goed zelfstandig kan werken, samen kan werken, pro-actief, en representatief is. Je denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen, dat doe je reeds van nature. Je bent mede-verantwoordelijk  voor de kwaliteit van de dienstverlening, implementatie en uitvoering van het pedagogisch-en personeelsbeleid. Begeleiding van nieuwe en zittende ouders horen hier ook bij. Samen met jouw team zorg je voor een fijne sfeer, die jullie samen uitstralen, we doen het immers met elkaar en jij trekt de kar.

Gewenst profiel
-Pedagogische achtergrond/ervaring.
-Afgeronde Hbo (+) opleiding richting pedagogiek/management.
-Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel/ je handelt als een ondernemer. Je wilt iedere dag het beste uit jezelf en jouw team halen.
-Je bent vooral heel positief, spontaan, pro-actief, ambitieus en kan schakelen op verschillende niveaus.

Wij bieden
Een zeer uitdagende baan, waarbij je veel in contact staat met mensen, van baby's tot aan opa's en oma's. Een fijn managementteam waar je mee kunt sparren. Kleinschalige kinderopvang, want we zijn geen grote keten, je kent iedereen persoonlijk en vice versa. Je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw eigen ideeën te implementeren en de locatie jouw eigen te maken. Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uur per week,  waarbij we in de opstartfase graag zien dat je 's middags op de BSO werkt. We bieden uiteraard uitzicht op een vaste aanstelling na wederzijds goedvinden.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform Kinderopvang Cao.

Interesse?
Stuur jouw cv en motivatie dan per mail naar t.a.v. Mevrouw Ilse Agterberg.

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen