-
-
-
-
-

Login

Utrecht Scouting BSO

Op onze Scouting BSO hebben we een voetbalveld aan buitenspeelruimte omgetoverd tot natuurspeeltuin. Met veel groen, zand, en verscholen tussen hoge bomen, is dit echt een unieke locatie voor na school. Kinderen zijn bijna de hele dag buiten. Knutselen of een spel doen kan natuurlijk ook, we hebben grote picknicktafels buiten neer gezet. We organiseren elke week weer nieuwe activiteiten rondom thema's.

De Scouting BSO ligt aan de Koningsweg vlakbij de Intratuin, in de nabijheid van diverse basisscholen zoals de Kohnstammschool, Gertrudisschool, USV, Daltonschool en St. Jan de Doper. Als uw kind al bij Vriendjes op het kinderdagverblijf zit, begeleiden wij de overgang naar school zorgvuldig. De juffen van de 3+ groep werken namelijk ook op de BSO. De groep die bijna naar school gaat bezoekt de BSO regelmatig zodat het een vertrouwde plek is.

We hebben 3 groepen: Mees, Merel en Woud (7+). De 7+ groep heeft een eigen honk achter op het terrein, waar uitdagende spellen worden gedaan zoals boogschieten, kanovaren, boomklimmen en timmeren. Op de Scouting BSO organiseren we muziekles op dinsdag, verzorgd door de Muziekschool Zeist. Op donderdag is er zwemles in het Krommerijn bad. Onze leidsters verzorgen het vervoer. 

Benieuwd geworden? Onze locatiemanager Simone van der Maas leidt u graag een keer rond. U bereikt haar via: utrecht@vriendjes.nl  

Groep Pippi
Mijn naam is Karen. Onze groep in De Bilt is verticaal en ik werk hier al jaren, we zijn een stabiel team. Lees verder
Karen Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen