-
-
-
-
-

Login

Locaties

Vriendjes heeft 4 BSO locaties. We zullen heel binnenkort van elke locatie foto's op deze pagina's tonen. 

Utrecht:
Onze Scouting BSO aan de Koningweg biedt plek aan maximaal 56 kinderen tegelijk. 
Onze BSO bij de Rafaelschool (aan de Lanslaan 10) biedt plek aan maximaal 17 kinderen tegelijk.

Houten: 
Aan de Beekmos is onze Sport BSO gevestigd. Er is plaats voor 30 kinderen. 
Op de Galerijmuur, in basisschool De Wissel, zit onze BSO voor Bijzondere Kinderen. Middels ongewone workshops helpen wij hier om elk kind zijn of haar eigen talent te leren kennen en te ontwikkelen. Wij tonen met de kinderen onze maatschappelijke betrokkenheid in bijzondere projecten.  

Bij de inrichting van onze groepsruimte en tuin van elke BSO houden we rekening met de leeftijd van de kinderen en de samenstelling van de groep. 

Programma

Op onze BSO's staat creativiteit centraal. Elk kind heeft van nature een fantasie en creativiteit die ons als volwassenen kan verwonderen. Wij proberen dit te stimuleren. Met activiteiten als schilderen, timmeren, knutselen en koken, maar ook door eenvoudiger dingen. Een grappige zin bijvoorbeeld. Daar kunnen we samen een toneelstukje van maken. Of houten pallets: die kunnen we beschilderen, en daarna timmeren we er een huttendorp van! Hier kunnen we weken pret van hebben! Natuurlijk is er volop tijd om even bij te komen van school. En omdat we op beide BSO locaties een enorm grote tuin hebben, organiseren we sport en spel zo veel mogelijk buiten. 

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief naar ouders, met daarin het programma voor de komende 4 weken.

Groep Fox
Hoi, mijn naam is Suzan. Met Liesbeth werk ik op een peutergroep. Wij doen met de grootste ook 3+ activiteiten. Lees verder
Suzan Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen