-
-
-
-
-

Login

Utrecht Scouting BSO

Onze locatiemanager Simone van der Maas is uw aanspreekpunt als u deze locatie een keer wilt bezoeken. Vlakbij het kinderdagverblijf aan de Koningsweg en dicht in de buurt van diverse basisscholen ligt deze BSO verscholen in het bos. Een mooiere naschoolse locatie voor uw kind kunt u zich bijna niet voorstellen! We hebben een voetbalveld aan ruimte, omgetoverd tot natuurspeeltuin. We bouwen hutten van pallets, voetballen, knutselen, organiseren speurtochten, leren van de natuur en hebben vooral veel plezier. 

Als uw kind op het kinderdagverblijf in de 3+ groep komt, maakt hij of zij al kennis met de BSO juffen en bezoekt de groep regelmatig de BSO locatie om te spelen. Dit maakt de overgang naar school met alle nieuwe indrukken een stuk makkelijker.  De BSO is immers dan al bekend terrein. De groepen heten Mees, Merel en Woud (7+). De 7+ groep heeft achteraan het terrein een eigen honk waar ze bijvoorbeeld kunnen boogschieten, boomklimmen en een kampvuur maken onder begeleiding.

Op de BSO organiseren we op dinsdag muziekles uitgevoerd door de Muziekschool Zeist. Op donderdag kunnen kinderen vanaf 5 jaar zwemlessen volgen. Onze leidsters zorgen voor het vervoer. 

 

Groep Lotta
Hoi, ik ben Joni. Met Rachel begeleid ik een groepje kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Lees verder
Joni Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen