-
-
-
-
-

Login

Kwaliteit

Elke maand geven we ouders een overzicht van de activiteiten die we op de BSO gaan doen. Maar we zorgen er vooral voor dat elk kind zichzelf kan zijn. Door hen vooral veel vrij te laten spelen. Zien we dat kinderen blijven steken en niet verder komen, dan helpen we ze door mee te spelen. We stellen vragen of maken een prikkelende bewering om de creativiteit weer op gang te brengen. Vrij spelen kan ook tijdens een activiteit die wij organiseren. Het kan zijn dat we met een groepje een tikspel spelen, terwijl één kind druk in de weer is met hout, hamer en spijkers of rustig zit te tekenen. 

Management en Oudercommissie

Onze locatiemanager Simone van der Maas wordt ondersteund door een actieve en betrokken Oudercommissie per locatie. Deze commissie ziet toe op de bewaking van de kwaliteit van de opvang. Verder heeft ze inspraak bij eventuele prijswijzigingen, personele wijzigingen, uitbreidingen en de inrichting van Vriendjes. Wij waarderen de motivatie van de ouders om mee te denken en ideeën in te brengen. Zo horen we van de ouders graag suggesties voor verbeteringen of ideeën voor activiteiten! Voor meer informatie over het management klik hier. Voor de Oudercommissie klik hier.

De BSO's van Vriendjes worden door de GGD jaarlijks bezocht. De laatste rapporten vind je hier: 

BSO Scouting, Utrecht:
GGD rapport 10 mei 2017.
GGD rapport 15 februari 2018 groep 7+.
GGD rapport 29 augustus 2018.

BSO Rafael, Utrecht:
GGD rapport 4 december 2018.
GGD rapport 16 januari 2018.
GGD rapport 10 augustus 2017.

Sport BSO Houten (Hofstad): 
GGD rapport 15 september 2017.
GGD rapport 3 september 2018.

BSO Houten Schonauwen (op De Wissel): 
GGD rapport 5 juli 2017.
GGD rapport 11 oktober 2018.

 

Groep Fox
Hoi, mijn naam is Suzan. Met Liesbeth werk ik op een peutergroep. Wij doen met de grootste ook 3+ activiteiten. Lees verder
Suzan Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen