-
-
-
-
-

Login

Houten: BSO voor bijzondere kinderen

Deze BSO is gevestigd in basisschool De Wissel, maar eveneens toegankelijk voor kinderen van andere basisscholen in Houten. Kinderen die wat extra ondersteuning nodig hebben, vinden op deze BSO ook een fijne passende plek.

We nemen democratisch beslissingen op deze BSO. We zijn er samen verantwoordelijk voor dat iedereen een leuke dag heeft. Eerst even uitrusten na school. Daarna komen we in actie! We bedenken bijzondere dingen om te maken en om te doen. We mogen de gymzaal, het handwerklokaal en de keuken gebruiken dus plek genoeg. We helpen elkaar en anderen. We zetten ons in voor maatschappelijke projecten zoals de Dierenkliniek, KNGF, Amnesty of gewoon voor de wijk waarin we leven!

Onze ervaren groepsleiding is erop getraind een kind de ruimte te geven die het nodig heeft. We werken in kleine groepen met een duidelijke structuur. Er is veel aandacht voor het individuele kind en zijn of haar talenten. Want elk kind is tenslotte bijzonder. Aan het eind van de dag is elk kind trots op wat hij gemaakt, gedaan of bereikt heeft. Met zijn Vriendjes!

De gemeente waarin u woont draagt wellicht bij in de BSO kosten of vergoed deze zelfs geheel. Dit geldt voor kinderen met een bijzondere zorgvraag, of kinderen die gewoon extra ondersteuning nodig hebben. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom een keertje kijken. Onze locatiemanager Merel Dijkman laat u graag alles zien. U bereikt haar via: houten@vriendjes.nl 


 

Groep Elsa
Hoi, ik ben Michelle. Al een tijdje ben ik leidster op de 3+ en ik vind het fantastisch kinderen voor te bereiden op school. Lees verder
Michelle Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen