-
-
-
-
-

Login

BSO De Kleine Prins (mytylschool)

Op 1 januari 2020 starten we op deze school een kleine BSO.

De Kleine Prins biedt leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn onderwijs, zorg en pedagogische begeleiding. De BSO zal hier naadloos bij aansluiten. Ook revalidatie en sport zullen zoveel mogelijk integraal worden aangeboden binnen de samenwerking. Zo kan een kind voortaan na schooltijd revalidatie krijgen, en hoeft het niet meer uit de les gehaald te worden. Revalidatie wordt aangeboden door De Hoogstraat. 

De BSO is straks gevestigd in een lokaal, dat we speciaal inrichten om te spelen en ontspannen. Ook mogen we de buitenspeeltuin van de school gebruiken.

Ouders kunnen op deze BSO kiezen uit opvang in schoolweken, vakantieweken of beide. Financiering voor kinderen die onder de Jeugdwet vallen bestaat uit een eigen bijdrage en een gemeentelijke bijdrage. De eigen bijdrage is Eur 7,90 per uur. Over dit bedrag ontvangt de ouder een korting in de vorm van kinderopvangtoeslag, zodat de werkelijke hoogte van uw ouderbijdrage inkomensafhankelijk is. Kinderen uit de WLZ, of kinderen met een PGB, bekostigen de BSO geheel uit deze uitkeringen. 

In overleg met ouders kijken we graag mee naar de juiste vorm van financiering. Ook helpen we u bij het aanvragen van een vervoersindicatie. Per gemeente wordt hiermee anders omgesprongen. 

We zijn op dit moment volop aan het zoeken naar goede, gezellige en natuurlijk bevoegde leden om ons BSO team te komen versterken. 

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen