-
-
-
-
-

Login

Beestenboel

Onze hoofdtaak bestaat uit het verzorgen van uw kind, en deze taak nemen wij heel serieus. Maar wij vinden het even belangrijk dat hij of zij een superleuke dag heeft! Hieronder vindt u ons activiteitenplan voor de lopende maand. Onze activiteiten organiseren we rondom een wisselend thema. Het VVE programma Uk & Puk is daarbij onze leidraad, zodat de activiteit wordt afgestemd op de ontwikkelingsleeftijd van uw kind. Per groep wordt op een eigen manier invulling gegeven aan de activiteiten.
Activiteit
Week
21
Er zijn diverse soorten dieren, en allemaal zijn ze verschillend. Deze week gaan we ontdekken wat huisdieren zijn. Wat eten huisdieren? Deze en andere vragen staan centraal.
Week
22
Op de boerderij zijn weer andere dieren dan thuis. Welke dieren vinden we op de boerderij? We doen dierenmemory of schilderen met blubber als een v....
Week
23
Wat voor geluid maken de dieren, en hoe bewegen ze? We doen een dierendans! Ook gebruiken we liedjes van Dirk Scheele.
Week
24
In het water leven ook een heleboel dieren. Hoe zien ze eruit? We spelen met de watertafel of hebben een eigen vis op de groep om naar te kijken.
Week
25
Deze week herhalen we alle leuke dingen die we over dieren hebben geleerd. Ook oefenen we de gebaren die we nu kennen: konijn, hond, koe, paard, olifant, leeuw, vis, water. Op de babygroep leren we een selectie van deze gebaren.
BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen