-
-
-
-
-

Login

Onze hoofdtaak bestaat uit het verzorgen van uw kind, en deze taak nemen wij heel serieus. Maar wij vinden het even belangrijk dat hij of zij een superleuke dag heeft! Hieronder vindt u ons activiteitenplan voor de lopende maand. Onze activiteiten organiseren we rondom een wisselend thema. Het VVE programma Uk & Puk is daarbij onze leidraad, zodat de activiteit wordt afgestemd op de ontwikkelingsleeftijd van uw kind. Per groep wordt op een eigen manier invulling gegeven aan de activiteiten.
Activiteit
Week
16
Wat wil jij later worden? Politieman, brandweerman, superman?
Deze week doen we alsof we tandarts zijn! iedereen poetst wel zijn tanden, elke dag. Met een tandenborstel. Maar wat is een tandenborstel, en hoe gebruik je het?
We poetsen de tanden van Puk. En we poetsen onze eigen tanden! Wat doe je dat goed!
Week
17
Deze week zijn we astronauten! In de ruimte komen allemaal verschillende vormen van kleuren voor. Kun jij ook een mooie ruimte tekenen en plakken?
Deze week benoemen we verschillende vormen en kleuren.
Week
18
Hoe zou het zijn om een politieagent te worden? We lezen een boekje over de politie. Wat weten we er eigenlijk allemaal over?
Week
19
Op de plaats rust! We zijn soldaten!
Wat voor bewegingen kun jij maken met je lichaam? Zullen we elkaar na gaan doen door verschillende bewegingen te maken? Dans jij ook mee op muziek?
BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen