-
-
-
-
-

Login

Reuzen en kabouters

Onze hoofdtaak bestaat uit het verzorgen van uw kind, en deze taak nemen wij heel serieus. Maar wij vinden het even belangrijk dat hij of zij een superleuke dag heeft! Hieronder vindt u ons activiteitenplan voor de lopende maand. Onze activiteiten organiseren we rondom een wisselend thema. Het VVE programma Uk & Puk is daarbij onze leidraad, zodat de activiteit wordt afgestemd op de ontwikkelingsleeftijd van uw kind.Per groep wordt op een eigen manier invulling gegeven aan de activiteiten.
Activiteit
Week
41
Deze week gaan we kennis maken met de reus en de kabouter. Zie jij ook het verschil in hun lengte? De reus is groot en de kabouter is klein. Wat zijn wij?
We doen de reus en de kabouter na.
Reuzenlepel en kabouterlepel, zie jij het verschil?
Week
42
We gaan passen en meten! Heb jij net zulke grote voeten als jouw papa of mama?
Hier een stap, daar een stap. We volgen de voetstappen van de reuzen en kabouters.
We gaan luisteren naar het verhaal van 'kabouter Bim'.
Week
43
We gaan opzoek naar een echte kabouter! Kabouters laten zich niet zo graag zien, dus we gaan langs bij het huis van de kabouters. Wat zouden kabouters lekker vinden om te eten?
We zingen een paddestoelen lied en knutselen zelf een paddestoel.
Week
44
Zet de muziek maar vast aan! Deze week wordt er gedanst. Zo klein als een kabouter en zo groot als een reus. We gaan ons intensief met bewegen bezig houden.
We spelen de dansende kabouters en zingen hierbij het liedje 'op een grote paddestoel'.
O jee, ik ben te klein! We gaan elkaar meten.
Week
45
Deze week herhalen we alle leuke dingen die we de afgelopen vier weken gedaan hebben. We oefenen de gebaren die we hebben geleerd voor de woorden groot, klein, reus, kabouter, kastanje, buiten en dansen. Op de babygroepen maken we een selectie uit deze gebaren.
BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen