-
-
-
-
-

Login

Wat heb jij aan vandaag?

Onze hoofdtaak bestaat uit het verzorgen van uw kind, en deze taak nemen wij heel serieus. Maar wij vinden het even belangrijk dat hij of zij een superleuke dag heeft! Hieronder vindt u ons activiteitenplan voor de lopende maand. Onze activiteiten organiseren we rondom een wisselend thema. Het VVE programma Uk & Puk is daarbij onze leidraad, zodat de activiteit wordt afgestemd op de ontwikkelingsleeftijd van uw kind.Per groep wordt op een eigen manier invulling gegeven aan de activiteiten.
Activiteit
Week
6
Kleding: welke kledingstukken hebben we aan, we gaan ze benoemen.
We knutselen nieuwe kleren en bekijken wat jij aanhebt.
Puk gaat logeren! Komt hij bij jou?
We doen Puk schone kleren aan.
Week
7
Joepie! Wat is nou leuker dan verkleden! Het is namelijk carnaval en daarom gaan we ons verkleden deze week. Hoe zie jij er uit deze week? Wat voor geks trek jij aan?
Modeshow met verkleedkleren.
We knutselen een hoedje voor op je hoofd.
We doen een activiteit met schoenen.
Week
8
Onze kleding heeft verschillende kleuren. Soms fel, en soms met een patroontje. Herken jij alle kleuren van je kleding?
Week
9
Alle kleren worden vies, en die moeten gewassen worden. Dan zijn ze weer schoon en fris om aan te trekken. We doen deze week de was.
We maken een mooie ketting.
Week
10
Deze week herhalen we alle leuke dingen die we de afgelopen vier weken gedaan hebben. We oefenen de gebaren die we hebben geleerd voor de woorden 'kleding aandoen', trui, broek, rood/geel/blauw en nat/schoon.
BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen