-
-
-
-
-

Login

Locaties

Vriendjes heeft vier kinderdagverblijf locaties, verspreid over Houten, Utrecht, De Bilt en Zeist. Op alle locaties bieden we flexibele opvang aan.

Sinds maart 2010 zitten we op de Koningsweg 226 in Utrecht. Hier hebben we inmiddels 2 babygroepen (0-2 jaar), 2 peutergroepen (2-4 jaar), 2 verticale groepen (0-4 jaar) en een 3+ groep. We vinden het belangijk om ouders een keuze te bieden, bij welk type groep zij zich thuis voelen. Een van de verticale groepen is een kleinere stamgroep, waar ook kinderen met een zorgindicatie een plekje kunnen krijgen (PLUS groep).  

Onze locatie in De Bilt zit op de Tuinstraat 3. De locatie heeft een rotsvast team, met mensen die er soms al meer dan 10 jaar werkzaam zijn. Het kinderdagverblijf heeft een prettige, huiselijke sfeer met 1 klein babygroepje en 3 verticale groepen. Er is een voortuin en grotere achtertuin zodat de baby's en peuters desgewenst apart kunnen buitenspelen.

Onze locatie in Zeist zit aan de Utrechtseweg 62. Het ervaren team hier, de grote en splinternieuwe locatie en de enorme natuurspeeltuin zijn zeker de moeite waard om eens te komen bekijken. Er zijn twee babygroepen, een peutergroep en een kleine verticale groep met maximaal 9 kinderen waar ook kinderen met een zorgindicatie een plekje kunnen krijgen (PLUS groep). 

Houten heeft sinds maart 2016 ook een Vriendjes. Het is een Groen Kinderdagverblijf met 4 groepen en een eigen BSO. Het Groene karakter zie je in onze op natuur gerichte activiteiten, onze wandelingen in het park, in biologische voeding, we leren de kinderen zelfs om afval te scheiden! 

Groep Sven

Mijn naam is Lara, en ik werk bij Vriendjes Zeist op de PLUS groep. Lees verder
Lara Bekijk alle groepen

Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!

Rondleiding plannen