-
-
-
-
-

Login

Centraal in Zeist: kinderopvang in historische Buitenplaats

In Zeist wordt u welkom geheten door onze locatiemanager Ilse Agterberg. Deze locatie kenmerkt zich door grote groepsruimten in een witte, monumentale villa. Het perceel is erg ruim, waardoor we naast het pand een fantastische natuurtuin hebben kunnen aanleggen. We hebben twee babygroepen van 0 tot 2 jaar, een peutergroep van 2 tot 4 jaar (met een speciale 3+ afdeling als voorbereiding op de basisschool) en twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar. Een van deze verticale groepen is een zogenaamde PLUS groep. Kinderen met een speciale zorgvraag zijn hier meer dan welkom. Geindiceerde zorg en dagtherapie wordt voor deze kinderen op de groep georganiseerd. 

Kom gerust eens langs bij Vriendjes in Zeist. In september openen we een 6e groep, dus je kunt rekenen op een plekje. Ook bieden we uiteraard flexibele kinderopvang aan. De locatie is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. 

Groep Teun

Hallo, ik ben Anneke. Samen met Laura, Marieke en Dayenne werk ik op groep Teun. Dit is een babygroep tot 2 jaar in Utrecht. Lees verder
Anneke Bekijk alle groepen

Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!

Rondleiding plannen